MeisterSinger Newsletter
Retailer Newsletter KW 03


 
To read this newsletter with your browser, please click here.
 
 
Meisteringer
 
Heeft u problemen om deze nieuwsbrief te lezen? Klik dan hier.
 

 

Beste MeisterSinger dealer,

Allereerst nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat u, net als wij, vol energie zit om van 2014 een fantastisch jaar te maken. Aan de ontwikkelingen binnen MeisterSinger zal het in ieder geval niet liggen.

 

Testbericht Paleograph in het Duitse horlogemagazine "Uhren Magazin":
In de December/Januari uitgave van dit gerenommeerde Duitse horlogeblad seen uitgebreid testbericht te lezen over onze in 2013 geïntroduceerde chronograph Paleograph. De testresultaten zijn zeer positief te noemen. Gedrukte versie van dit testbericht zijn binnenkort beschikbaar in zowel Engels als Duits. Het testbericht kunt u nu al nalezen in de bijgaande PDF.

 

Lees het rapport: "Uhren Magazin" hier.

 

 

Pangaea Day Date wint GOOD DESIGN Award:
De Pangaea Day Date heeft in December de Good Design Award gewonnen. Deze presitigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design aan producten in verschillende categorieën die opvallen door hun uitstekende en vernieuwende design.
Uiteraard zijn wij bijzonder trots op deze uitverkiezing.
Voor meer informatie klik hier.

 


Nieuwe 6 uurs Limited Edition:

Om het jaar goed te starten heb ik het genoegen u te informeren dat MeisterSinger begin Maart een nieuwe Rodella 6 uurs Limited Edition uitbrengt. Van deze Editie met onze bekende beige wijzerplaat zullen er slechts 24 stuks wereldwijd worden uitgebracht. Wvp € 2498,00. Bijgaand ontvangt u een informatieblad en afbeelding van dit unieke model. Als u interesse heeft geeft u s.v.p. uw reservering z.s.m. per bijgaand orderformulier door aan mij, want op = op!

Download de Retailer informatie van de Rodella hier.

Download het orderformulier van de Rodella hier.

 

 

Nieuwe wand/bureauklokken met zwarte wijzerplaat:
Gezien het success van onze wand en bureauklokken hebben wij besloten deze serie uit te breiden met een wand/bureauklok met zwarte wijzerplaat in de Pangaea stijl. Beschikbaar vanaf Maart in zowel 35 als 18 cm. Prijzen zijn identiek aan de uitvoeringen met witte wijzerplaat t.w. € 59,00 en € 69,00. Voor meer informatie zie bijgaand informatieblad en orderformulier.

 


Download de Retailer informatie: Wandlokken zwart hier.

Download de orderformulier: wandlokken zwart hier.


NEO Salt and Pepper Edition:
Door wat vertraging in de produktie is de eind vorig jaar geintroduceerde Limited Edition Neo Salt & Pepper pas vlak voor het einde van het jaar beschikbaar gekomen. Hierdoor zijn er een paar exportorders geannuleerd en zijn er nog een beperkt aantal van deze editie beschikbaar. Voor uw informatie bijgaand nogmaals de informatiebladen. Winkelverkoopprijs € 998,00. Bij interesse hoor ik dit graag van u.

Download de Retailer informatiie van de NEO Salt and Pepper hier.


Basel World 2014 Maart 27 – April 3:
Nog maar 10 weken en dan begint Basel 2014 alweer. Het beloofd voor MeisterSinger wederom een enorm leuke beurs te worden met diverse innovatieve noviteiten voor betaalbare prijzen, zoals u van ons gewend bent. Bovendien zullen wij een model introduceren wat de onafhankelijkheid van MeisterSinger alleen maar sterker zal maken! Met een aantal van u staat al een afspraak gepland en met de overige dealers zal ik z.s.m. contact opnemen om een afspraak te maken.

Tot zover deze nieuwsbrief. Mocht u nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen. Rest mij voor nu alleen nog u een bijzonder succesvol jaar toe te wensen en hopenlijk tot gauw.

Met vriendelijke groet,
 

John van Steen
Tel. 06-51308024

 


 
 
 
© 2001-2014 MeisterSinger GmbH & Co. KG - We reserve the right to changes in the design and of technical features.
Newsletter E-Mail: ###USER_email###

Unsubscribe Newsletter
 
 
© 2001-2018 MeisterSinger GmbH & Co. KG - We reserve the right to changes in the design and of technical features.
Newsletter email: ###USER_email###

Unsubscribe from newsletter