MeisterSinger Newsletter
MeisterSinger Novelties 2015


 
To read this newsletter with your browser, please click here.
 

Beste MeisterSinger dealer,

MeisterSinger staat voor éénwijzerhorloges en een ontspannen manier van tijdwaarneming. Ook dit jaar hebben wij intensief en met vreugde aan dit concept verder gewerkt. Wij presenteren u met trots het eerste éénwijzerhorloge met tweede tijdzone en een nieuwe Jumping Hour. Onze instapmodellen Neo Q en Neo hebben een succesvolle re design ondergaan en passen naar ons idee nog beter bij de rest van de collectie.

Enorm trots zijn wij natuurlijk nog steeds op de introductie afgelopen najaar van ons eigen handopwindbaar uurwerk MSH01in het model Circularis, que techniek en design een mijlpaal in het relatief korte bestaan van MeisterSinger. Voor het ongebruikelijke en nieuwe design van het horloge en uurwerk heeft Manfred Brassler, oprichter en eigenaar van MeisterSinger, de prestigieuze Red Dot Design en de IF Design Award 2015 ontvangen.

Wij wensen u veel leesplezier.

Adhaesio (Dualtimer)

MeisterSinger brengt met de Adhaesio het eerste éénwijzerhorloge met een tweede tijdzone op de markt. De Adhaesio toont deze tweede tijd op een open 24 uurs ring in combinatie met een tweede ring waarop de lokale datum af te lezen is. Het ETA 2893-2 kaliber tikt in een 43 mm kast. De Adhaesio is geïntroduceerd in 4 wijzerplaatvarianten(Wit – Zwart/Wit – Beige – Blauw/Wit) en wordt geleverd met kalfslederen band met krokoprint en vouwsluiting. Leverbaar vanaf september. Advies wvp € 2398,00.

Adhaesio
Adhaesio

Salthora Meta (Jumping Hour)

Na de uitermate succesvolle introductie van de Salthora in 40 mm kast hebben wij tijdens BaselWorld 2015 dit model geïntroduceerd in een robuuste 43mm kast; de Salthora Meta met krachtige opliggende cijfers en natuurlijk met het eigen ontwikkelde Jumping Hour moduul. De Salthora Meta is geïntroduceerd in 4 wijzerplaatvarianten (Wit / Beige / Blauw Sunburst en Antraciet Sunburst) en wordt geleverd met kalfslederen band met krokoprint en vouwsluiting. Leverbaar vanaf april. Advies wvp € 2598,00.

Salthora Meta
Salthora Meta

Neo en Neo Q (Automaat en Quartz met Datum)

De Neo en de Neo Q zijn ons eerbetoon aan de creatieve kracht van de moderniteit. Wij hebben deze klassiekers in elk detail opnieuw vormgeven en zijn erg trots op het resultaat.

De Neo met automatisch uurwerk met uitgevoerd in 4 wijzerplaatvarianten t.w. Zilverwit met sunburst / Blauw met Sunburst / Beige en Zwart voor een advies wvp van € 998,00. Standaard wordt het model uitgeleverd met een suède band. Leverbaar vanaf April.

De nieuwe Neo Q met quartz uurwerk wordt zoals ook bij het vorige model uitgeleverd met 2 banden met snelwisselsysteem; suède en buffelleder. Daarmee is een snelle stijlwissel van klassiek naar elegant een fluitje van een cent. Advies wvp € 549,00. Leverbaar vanaf April.

Neo
Neo
Neo Q
Neo Q

De Blauwen (Perigraph / Pangaea Day Date)

Onze bestseller modellen Perigraph en Pangaea Day Date worden uitgebreid met een saffierblauwe variant met Sunburst. Hier passen het concept van MeisterSinger en glans van de wijzerplaat perfect bij elkaar.
Advies wvp: Perigraph € 1698,00 en Pangaea Day Date € 1998,00. Leverbaar vanaf April.


Perigraph und Pangaea Day Date
Perigraph und Pangaea Day Date

Vrij zicht op het springen van het uur; Salthora transparant

Op vele verzoek van zowel distributeurs, juweliers en consumenten hebben wij een gelimiteerde Editie van de Salthora uitgebracht met een transparante wijzerplaat waardoor de klant een bijzonder fraai zicht krijgt op het door MeisterSinger zelf ontwikkelde Jumping Hour moduul. Deze editie is gelimiteerd op slechts 100 stuks. Advies wvp € 2598,00 en leverbaar vanaf Juni / Juli.

Salthora transparent
Salthora transparent

Mooie techniek in goud / Circularis Edition in 18 Karaat Rosé goud

Na het grote succes van de Circularis met het nieuwe eigen uurwerk MSH01 was het tijd om deze mijlpaal op een bijzondere wijze te vieren; wij hebben 2 gelimiteerde versies van elk 24 stuks geïntroduceerd met een bijzonder fraaie 18K rosé gouden kast. De eerste editie heeft een zilverwitte wijzerplaat met rosé cijfers en de tweede editie een saffierblauwe wijzerplaat met Sunburst en rosé cijfers. Bijzonder fraai is ook de vergulde platine van het uurwerk met Circularis gravure. Advies wvp € 14990,00. Leverbaar vanaf September/Oktober.

Circularis Gold
Circularis Gold

Nieuw Persportaal en beeldarchief op onze website

Wij hebben op onze website een nieuwe service voor u en de pers geïnstalleerd. Vanaf heden kunt u via de link Presse/Press al het beeld en tekstmateriaal van onze modellen in verschillende bestandsformaten downloaden. Een registratie is niet nodig. Hieronder de beide links:
www.meistersinger.de/presse en www.meistersinger.net/press

 

Alle noviteiten zijn samengevat voor u op dit PDF-bestand:

 

Binnenkort ontvangt u uit Münster een aantal nieuwe catalogi en een nieuwe inhoud van uw dealerboek.Alsu nog vragen heeft dan kunt u vanzelfsprekend ten allen tijden contact met ons opnemen.

John van Steen
0570-514200 of 06-51308024

 

 

 
© 2001-2018 MeisterSinger GmbH & Co. KG - We reserve the right to changes in the design and of technical features.
Newsletter E-Mail: ###USER_email###

Newsletter abbestellen